Nog wat nieuws


Dit nieuws hebben jullie normaal gezien ook via mail ontvangen.


Beste ouders,

Allereerst willen we onze hoop uitspreken dat jullie, jullie gezin, familie en vrienden in goede gezondheid verkeren en dat dit zo mag blijven!

Om jullie kinderen deze lastige periode te helpen overbruggen bieden we, zoals reeds eerder via mail gecommuniceerd, via onze klasblog https://coloma3c.blogspot.com/ een gevarieerd en zinvol oefenprogramma aan. Het aanbod en de mogelijkheden om te oefenen zijn erg ruim maar bieden bijgevolg iedereen de kans om dit individueel af te stemmen op zijn/haar mogelijkheden. Wij kunnen alleen maar hopen dat er hiervan voldoende gebruik gemaakt wordt en dat onze leerlingen op deze manier de nodige kansen krijgen.
Sommige kinderen hebben eerder nood aan een dagelijkse structuur/routine. Ook hiervoor vindt u op onze blog de nodige tools.
Minstens even belangrijk: Gun uzelf en uw kind(eren) voldoende rust- en ontspanningsmomenten!

Regelmatig reiken we nieuwe tips aan, verruimen we het aanbod en/of delen we info met onze lln. en de ouders. Het blijft dus zinvol om regelmatig deze klasblog te bezoeken.

We merken dat er voorlopig nog niet zoveel gebruik gemaakt wordt van de aangeboden mogelijkheden op Bingel, Scoodle, Kweetet,… . Uiteraard begrijpen we helemaal dat het georganiseerd krijgen van deze uitzonderlijk moeilijke situatie niet eenvoudig is en de nodige tijd vraagt. Hopelijk lukt dit steeds beter zodat de kinderen de volgende dagen meer oefenkansen kunnen krijgen.

Omdat het voor de lln. fijn zou kunnen zijn om hun ervaringen, gevoelens, vragen,… live te delen met hun vriendjes (en de meester/juf) willen we hen die kans bieden via ‘Praatbox.be’.
Meer info vinden jullie op de klasblog.

De weekverslagjes in de weekboekjes mogen in word gemaakt worden en via mail worden doorgestuurd. Op die manier kunnen de lln. hun schrijven blijven oefenen en blijven we met elkaar in contact. Ook hierover meer nieuws op de klasblog.

We blijven steeds bereikbaar voor vragen.
mieke.kets@coloma.be
                                                   
Mvg,
              Juf Mieke, juf Evelyne, juf Elke, meester Erik





Reacties